Varietat d’estades

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anglès general. Aquest curs està dirigit al desenvolupament de totes les habilitats de l’idioma, d’acord amb les necessitats i requisits de cada estudiant. Per a majors de 18 anys.

angles general

Cursos per a joves. Cursos d’anglès general totalment supervisats més un programa d’activitats per a menors de 18 anys. A partir de 10 anys.

joves estudiants

Anglès professional i de negocis. Aquest curs està dirigit a l’anglès necessari per a un entorn laboral. Es centra específicament en les habilitats de comunicació i l’idioma necessari en la vida professional.

professional i de negocis

Curs de xoc (4 dies). Dissenyat per a professionals que necessiten aprendre el màxim possible d’anglès en el mínim de temps possible.

curs de xoc

Anglès per a exàmens. Preparació intensiva per als exàmens de Cambridge, TOEFL, TOEIC o qualsevol altre examen d’anglès. 

x examens

Anglès per a pares i fills. Curs dissenyat especialment perquè qualsevol pare/mare pugui gaudir aprenent anglès amb els seus fills.

Screen Shot 2018-10-24 at 19.23.06.png

Anglès acadèmic. Preparació per a estudiar en una escola o universitat en el Regne Unit.

anglès acadèmic

Exàmens per a professors. Curs de nivell avançat per a refrescar els coneixements de comunicació, vocabulari i l’ús de l’anglès a l’aula.

per profesors

Anglès plus. Una manera de combinar l’estudi amb les vacances! Classes d’anglès general i sessions d’activitats amb el professor. Els cursos poden ser de: turisme guiat (edificis històrics, catedrals, castells i la Bretanya Romànica), senderisme, cuina, art i disseny, arranjament floral, jardineria i visita a jardins, literatura, poesia, teatre i escriptura creativa.

plus

Preparació de IELTS. Preparació per a l’examen IELTS amb un professor amb experiència. També hi ha l’opció de presentar-se a l’examen en un centre oficial.

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per més informació sobre les nostres estades a l’estranger.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close