Cursos per a joves

Curs 1:1 (de 10 a 17 anys)

Un curs per a joves és la manera ideal de passar unes vacances d’estudi a Anglaterra, o com una introducció de cara a una estada més prolongada en un col·legi o universitat del Regne Unit o dels EUA.

S’introduirà a poc a poc als estudiants en la llengua i la cultura anglesa, dins d’un ambient molt agradable, i tindran un programa de classes i activitats dissenyat individualment.

En aquest curs estan incloses les despeses de totes les excursions i activitats locals, l’estudiant només necessita diners per les seves despeses personals.

Ens assegurem que els joves progressen en el seu aprenentatge de l’anglès ràpidament i que gaudeixin d’una experiència inoblidable en un ambient segur, acollidor i supervisat en tot moment.

Tots els professors són experts, professionals i qualificats, i s’han investigat a fons. Tenim polítiques de seguretat totalment establertes.

Els estudiants amb edats compreses entre els 10 i els 13 anys complementen els cursos d’anglès i el programa habitual d’excursions amb activitats diàries a casa, com ara rebosteria, manualitats o qualsevol altre projecte que garanteixi que el seu temps està totalment supervisat pel professor.

Aquestes activitats diàries estan incloses en les tarifes per estudiants de 10 a 13 anys i també estan disponibles com a activitats addicionals per a estudiants amb edats compreses entre els 14 i els 17 anys.

joves estudiants

Estiu 2:1 – 2 estudiants amb un professor

Els estudiants poden venir amb el seu company o nosaltres n’hi assignarem un!

Per a joves (de 12 a 17 anys) o joves adults (de 18 a 21 anys)

Nivell d’anglès: d’elemental a Intermedi alt

Tria un curs per a joves 2:1 i t’assignarem un company d’una altra nacionalitat o idioma. Triarem el teu company amb cura perquè coincideixi l’edat, els interessos i el nivell d’anglès.

Aquesta és una oportunitat excel·lent per compartir el curs i fer noves amistats d’un altre país! També es pot triar venir amb un amic o familiar i estudiar junts.

– 15 hores de classes d’anglès per setmana 2:1.

– 3 excursions per setmana amb el professor

– Activitats de tarda amb el company de curs

– Totes les excursions locals i activitats incloses en el preu

– Estada mínima de 2 setmanes

Programa disponible des de l’última setmana de juny fins a l’última setmana d’agost.

En l’estrany cas en què no trobéssim un company / a compatible per a l’estudiant un cop contractat el curs Estiu 2:1, li assignarem un curs 1: 1 sense cost addicional.

Els estudiants matriculats en un curs 2:1 solen compartir habitació amb el seu company/a.

estiu 2:1

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close